FAQ

Bekijk hieronder de antwoorden op de veelgestelde vragen. Zit je vraag er niet tussen?
Neem dan contact met ons op!

Winning Proposal is een cloudoplossing. De tool is toegankelijk op tablet, desktop en laptop.

Een offerte versturen kan digitaal via een beveiligde link. Wil je de offerte fysiek afgeven, dan is het eenvoudig om een printversie te genereren vanuit het systeem.

Winning Proposal is tijdens kantooruren bereikbaar op +31 73 220 03 43 Vragen beantwoorden we meestal direct.

Winning Proposal is beveiligd met een SSL-certificaat en alles wordt opgeslagen in een encrypted database. Onze servers voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd.

Naast meer succesvolle offertes, profiteer je als verkoper vooral van tijdswinst. Dankzij alle vooraf ingevulde informatie verstuur je in een paar klikken een sterke offerte.

Ja, dat kan. Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij dit realiseren.

In de statistieken zie je wanneer en hoe lang je prospect bepaalde pagina’s heeft bekeken. Waardevolle informatie voor je follow-up.

We werken met een beveiligde verbinding via SSL, een encrypted database en onze servers zijn ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd.

Ja, via Winning Proposal krijg je informatie over onder andere het aantal uitgebrachte offertes per periode, vestiging of verkoper en welke offertes er zijn doorgegaan.

Vraag een demo aan

Wil jij ook ontdekken hoe onze proposal software jou kan helpen bij het behalen van meer sales succes? Vraag dan nu een demo aan en laat ons je overtuigen van de kracht van onze oplossing.