Onze software

Een eigen oplossing

Met onze offerte software creëer je in een paar klikken een interactieve offerte die naadloos aansluit op de wensen van de klant. En de opmaak? Die klopt automatisch en ziet er altijd piekfijn uit.
Features

Single Sign On

Met single sign on maak je Winning Proposal toegankelijk in de kantoorapplicatie. Maar sluit je deze ook direct af voor iedereen die niet meer werkzaam is.

Two Factor Authentication

Met multi-factor authentication bouw je een extra veiligheidslaag in. De klant kan dan alleen de offerte openen met een code die via SMS verstuurd is.

Analytics

Helemaal volgens AVG-normen kun je zien hoe jouw offertes bekeken worden.

Workflow

We richten een workflow naar jouw wensen in. Zo regel je interne accordering en samenwerken in hetzelfde document. In de tijdlijn zie je wat er gedaan is en door wie – inclusief comments.

Reminder en alert

Vraagt de klant iets langere bedenktijd? Of zijn er extra acties van je gewenst? Met de reminder- en alert-functie heb je daar altijd zicht op.

Digitaal ondertekenen

Is jouw klant overtuigd? Dan kan die direct digitaal ondertekenen. Je krijgt hiervan melding in je mail, zodat je gelijk de juiste acties kunt nemen. Dat scheelt weer verkoop- en administratietijd.

Management info

Je hebt inzicht in de salesfunnel en weet per verkoper en vestiging hoeveel offertes zijn uitgebracht en wat de score is. Met deze data kun je jouw verkoopproces continu optimaliseren.

Hot Leads

Automatisch zetten we de meest interessante prospects bovenaan. Bijvoorbeeld op basis van het bekijken van de offerte of het offertebedrag.

Technisch perfect

Winning Proposal heeft 99,999% uptime. Altijd en overal kun je vanaf PC, laptop of tablet in deze SaaS-oplossing werken. We updaten de software voortdurend zodat je altijd in een actuele versie werkt. Het systeem maakt automatisch back-ups van systemen en offertes. In het slechtste geval ben je van 5 seconden de informatie kwijt.

Vraag een demo aan

Wil jij ook ontdekken hoe onze proposal software jou kan helpen bij het behalen van meer sales succes? Vraag dan nu een demo aan en laat ons je overtuigen van de kracht van onze oplossing.