Over ons

Wij zijn Winning Proposal

En wij geloven dat elke organisatie het recht heeft om te groeien. Dat motiveert ons om producten te ontwikkelen die dat stimuleren. En waar beter te beginnen dan bij een van de eerste interacties – de offerte? Hét moment dat jij je verhaal vertelt en laat zien dat je de klant begrijpt. 

Het maken van voorstellen is tijdrovend en lastig. Met onze gebruiksvriendelijke tool maak je in een paar klikken professionele, interactieve voorstellen. Bijna kant-en-klaar en matchend bij jouw huisstijl. 

Hoe het allemaal begon

Terug naar het prille begin. Het was 2014 toen een CEO bij ons aanklopte met een prangende behoefte. Hij was ontevreden over zijn offertes en zocht naar een oplossing. Ons marketingconcept Winning Proposal kreeg lof, maar er was één catch: het moest geautomatiseerd worden. Verkopers moesten het moeiteloos kunnen gebruiken. U vraagt, wij draaien. Enkele maanden later was daar onze eigen offertetool. De eerste versie weliswaar. Inmiddels hebben we deze doorontwikkeld tot een veelzijdige, stabiele en meertalige applicatie. Allemaal in eigen beheer.


Oprichting Winning Proposal
0

Winnaars werken op ons kantoor
in Den bosch
0 +

Bedrijven die onze offertetool gebruiken
om te groeien
0 +

Winning Proposals gemaakt en verzonden
0 +

Match made in heaven

Ons team bestaat uit twee disciplines van geweldige mensen – stuk voor stuk  met een winnaarsmentaliteit.

Onze kernwaarden

De cultuur van het Winning Proposal team is in 3 kernwaarden samen te vatten: 

Creatief

Ondernemend

Bevlogen

Of het nu gaat om het ontwikkelen van cutting-edge software of het designen van jouw Winning Proposal, ons team heeft het in huis.
Samen bereiken we meer.

De nummer 1 in Proposal Marketing

We zijn al sinds 2014 actief met Proposal Marketing. Voor veel (middel)grote bedrijven in verschillende sectoren. Als een pionier op het gebied van Proposal Marketing zijn we nu al de product leader. 

Maar dat is niet genoeg – we streven ernaar om onze grenzen te blijven verleggen. En die kennis en ervaring bundelen we nu in jouw Winning Proposal. We gaan voor niets minder dan overtuigende voorstellen. Voorstellen die eruit springen door interactieve elementen, oogstrelende pagina’s én een oprechte benadering. Zo ben jij in staat om klanten te overtuigen op een manier die voorheen ondenkbaar was.

Nummer 1 in proposal marketing
Vraag een demo aan

Wil jij ook ontdekken hoe onze proposal software jou kan helpen bij het behalen van meer sales succes? Vraag dan nu een demo aan en laat ons je overtuigen van de kracht van onze oplossing.