Werken bij Winning Proposal

Add value to your work

Snel groeien. Blijven ontwikkelen. Continu innoveren. Dat vertelt je hoe het werken bij Winning Proposal eraan toe gaat. We zijn hard op weg om de allerbeste offerte software van het land te kunnen bieden en onze klanten te verrassen met de nieuwste innovaties. En daar hebben we jou bij nodig. Ben jij een techlover en wil je waarde toevoegen in je werk? Dan ben je misschien wel een winnaar-in-the-making.

25+ creatieve en bevlogen talenten vormen samen Winning Proposal

In een historisch pand in hartje Den Bosch en op papieren vliegtuig-afstand van het station (maar echt, we hebben het getest) bieden wij meerwaarde aan klanten als CM, Deloitte, Cinop, HP, De Mandermakers Groep, Athlon en Intertrust.

Onze vacatures

Gaan voor het allerbeste
Steeds net een beetje beter zijn dan de dag ervoor. Dat geeft ons nou een kick. Bij Winning Proposal bieden wij je zekerheid dat je grote stappen zal gaan maken. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk en daar maken we alle ruimte voor vrij. We gaan altijd voor meer. Voor het allerbeste. Komt die winnaarsmentaliteit toch weer naar boven.
Samen naar succes
Of het nu gaat om het leveren van de perfecte oplossing voor een specifieke klant of het verbeteren van Winning Proposal – we blijven groeien. Op ieder vlak. We werken niet in afgebakende gebieden, maar zijn betrokken bij meerdere activiteiten. Zo blijven we leren. En als je een idee hebt, krijg je alle ruimte om het verder te ontwikkelen. Want we geloven dat iedereen bijdraagt aan ons succes.
Having fun
We helpen elkaar uit de brand als het nodig is, lachen samen en gaan gewoon heel fijn met elkaar om. Een bordspellenavond, pizzaatje eten, naborrelen op vrijdag of even hup de stad in. Meestal zijn we daar wel voor in. Maar we doen niet aan verplichtingen. Gewoon spontane gezelligheid. Zo blijft het voor iedereen leuk.