Cases

Onze oplossing is ontworpen om jouw verkoopprestaties te optimaliseren en jouw doelen te bereiken. Onze klanten hebben geweldige resultaten gezien zoals 70% tijdsbesparing en 20% hogere conversieratio’s. 

Boels Rental is een toonaangevende verhuurspecialist van gereedschap en machines voor verschillende industriële toepassingen. Het bedrijf biedt materieel, service en oplossingen om projecten tot een goed eind te brengen. Zo bouwen ze samen met hun particulieren en zakelijke klanten aan succes. Een succes dat sinds de implementatie van Winning Proposal alleen maar verder groeit.
Ambius klantreferentie Winning Proposal
Ambius is specialist op het gebied van interieurbeplanting en verticaal groen. Hiermee zorgt de organisatie voor groen maatwerk in (bedrijfs)panden, om het werkklimaat, de productiviteit en het interieur te versterken. Om snel en eenvoudig sterke offertes te kunnen genereren voor hun klanten, koos Ambius voor Winning Proposal.
Klantreferentie offerteoplossing WP
HP is een technologiebedrijf dat zich inzet voor een betere wereld. Met meer dan 80 jaar ervaring werkt HP aan manieren en innovaties om het leven voor mensen wereldwijd makkelijker te maken. En dat begint dankzij Winning Proposal al met een goed voorstel!
Berkvens is een toonaangevende fabrikant van deuren en kozijnen. Vanuit het hoofdkantoor in Someren streeft Berkvens naar een neutrale of zelfs negatieve C02-uitstoot. Het voormalige familiebedrijf gebruikt Winning Proposal om het offertetraject te verbeteren. Als betrouwbare partner in de bouw- en interieurindustrie spelen de professionele offertes in de Berkvens-huisstijl in op de klantvraag, afhankelijk van de sector. Een maatwerkoplossing die voor iedere klant meteen voelbaar Berkvens is.
Medentex biedt innovatieve, milieuvriendelijke oplossingen om tandheelkundig afval, zoals amalgaan, te verwerken en recyclen. Om meer tandartsen te overtuigen om voor Medentex te kiezen, ging het bedrijf op zoek naar een geautomatiseerd en gebruiksvriendelijk offertesysteem. Medentex koos hierbij voor Winning Proposal.
Al ruim 30 jaar blinkt de Belgische uitzendketen Agilitas uit in het verbinden van bedrijven met de juiste uitzendkrachten. Elke dag zetten de vakkundige teams zich in om de behoeften van zowel flexwerkers als bedrijven te vervullen. Wat Agilitas onderscheidt? Een perfecte mix van flexibiliteit en expertise. Zij zijn de betrokken partner in de zoektocht naar talent voor elk bedrijf.
Ambiance is de grootste zonweringspecialist in Nederland. Met 39 vestigingen verspreid over het hele land staan de vakexperts klaar om je te voorzien van advies over zonwering en raamdecoratie. Bij Ambiance draait alles om kwaliteit. Niet alleen in de producten, maar in de volledige customer journey. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Winning Proposal.
Luba Uitzendbureau, het grootste uitzendbureau voor middelgrote bedrijven, excelleert in het vinden van de perfecte verbinding tussen kandidaten en werkgevers. In de afgelopen jaren heeft Luba een indrukwekkende transformatie ondergaan. Van slechts één vestiging in Leiden is ze uitgegroeid tot een netwerk van meer dan vijftig locaties, verspreid over heel Nederland.

Een groot aantal bedrijven ging u voor:

Een groot aantal bedrijven ging u voor:

Vraag een demo aan

Wil jij ook ontdekken hoe onze proposal software jou kan helpen bij het behalen van meer sales succes? Vraag dan nu een demo aan en laat ons je overtuigen van de kracht van onze oplossing.