Cases

Onze oplossing is ontworpen om jouw verkoopprestaties te optimaliseren en jouw doelen te bereiken. Onze klanten hebben geweldige resultaten gezien zoals 70% tijdsbesparing en 20% hogere conversieratio’s. 

Medentex biedt innovatieve, milieuvriendelijke oplossingen om tandheelkundig afval, zoals amalgaan, te verwerken en recyclen. Om meer tandartsen te overtuigen om voor Medentex te kiezen, ging het bedrijf op zoek naar een geautomatiseerd en gebruiksvriendelijk offertesysteem. Medentex koos hierbij voor Winning Proposal.
Al ruim 30 jaar blinkt de Belgische uitzendketen Agilitas uit in het verbinden van bedrijven met de juiste uitzendkrachten. Elke dag zetten de vakkundige teams zich in om de behoeften van zowel flexwerkers als bedrijven te vervullen. Wat Agilitas onderscheidt? Een perfecte mix van flexibiliteit en expertise. Zij zijn de betrokken partner in de zoektocht naar talent voor elk bedrijf.
Ambiance is de grootste zonweringspecialist in Nederland. Met 39 vestigingen verspreid over het hele land staan de vakexperts klaar om je te voorzien van advies over zonwering en raamdecoratie. Bij Ambiance draait alles om kwaliteit. Niet alleen in de producten, maar in de volledige customer journey. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Winning Proposal.
Luba Uitzendbureau, het grootste uitzendbureau voor middelgrote bedrijven, excelleert in het vinden van de perfecte verbinding tussen kandidaten en werkgevers. In de afgelopen jaren heeft Luba een indrukwekkende transformatie ondergaan. Van slechts één vestiging in Leiden is ze uitgegroeid tot een netwerk van meer dan vijftig locaties, verspreid over heel Nederland.
Vraag een demo aan

Wil jij ook ontdekken hoe onze proposal software jou kan helpen bij het behalen van meer sales succes? Vraag dan nu een demo aan en laat ons je overtuigen van de kracht van onze oplossing.