Onze aanpak

Bouwen aan succes stopt nooit

Onze offerte software staat voor je klaar om je te helpen bij elke stap van jouw salesreis. Met onze expertise en toewijding zorgen wij ervoor dat jij het beste uit onze software kunt halen en jouw verkooppotentieel kunt bereiken. Laten we samen bouwen aan jouw succes met onze innovatieve software!

Start

We inventariseren jouw offertes, website en verkoopdocumenten. In een brainstormsessie gaan we samen met jou in op wat de triggers zijn bij jouw klanten. Wat vinden ze belangrijk en hoe speel je daarop in? Wat willen klanten meer weten? We voegen zekerheid en vertrouwen toe met informatie over de mensen van jouw bedrijf, productspecificaties, de implementatie-aanpak, referenties, etc. Al deze insights smeden we samen tot een offertestructuur en maken we tastbaar in een complete voorbeeldofferte. Zo zie je hoe jij voortaan offreert met Winning Proposal.  

Bouw

We bespreken hoe jouw Winning Proposal werkt. Welke vaste onderdelen wil je? En heb je regelmatig aanbiedingen waarvoor je de tekst moet aanpassen? Welke workflow ook gewenst is, we leggen het vast en passen het toe tijdens het realiseren van de Winning Proposal. Deze ontwerpen we helemaal op maat voor jouw bedrijf. De bouw gebeurt in sprints. Na elke sprint nemen we de voortgang met je door.

Winning Mood

Het is belangrijk dat iedereen goed en graag Winning Proposal gebruikt. Daarom trainen we jouw mensen in een (online) Winning Mood sessie. Dat duurt niet lang. In een uurtje beheerst iedereen Winning Proposal. Hebben gebruikers vragen? Dan maak je handig gebruik van de -onbeperkte vragen- in de eerste maand. Als Administrator van Winning Proposal krijg je een aparte training waarin je leert om zelf content aan te passen, gebruikers toe te voegen en gebruikersvragen te beantwoorden.

Support

Kom je ergens niet uit als Administrator? Ons trouwe support-team staat voor je klaar. En als het snel kan, doen we het ook snel. Je krijgt geen ticketnummer, maar een antwoord. Is het ingrijpender? Dan gaan we ermee aan de slag zoals vastgelegd in het Service Level Agreement. Support is inbegrepen!

Succes vergroten

Jouw business success manager neemt periodiek Winning Proposal met je door. Hoe gaat het met het aantal offertes en met de conversie? Is alle content nog wel actueel, welke best practices zien we en welke wensen en vragen brengen de gebruikers naar voren? Door deze voortdurende aandacht blijft jouw Winning Proposal een eersteklas dealmaker.

Vraag een demo aan

Wil jij ook ontdekken hoe onze proposal software jou kan helpen bij het behalen van meer sales succes? Vraag dan nu een demo aan en laat ons je overtuigen van de kracht van onze oplossing.